Boka tid

PLASMA PEN

Metoden använder sig av en elektrod som producerar en mycket liten “Plasmablixt” som, utan att vidröra huden, hoppar från elektrodens spets till huden och låter hudens yta avdunsta. Dessa mikro-/millimetersmå avdunstningar gör huden tightare i området. Huden stimuleras av impulserna som endast påverkar huden där det finns fukt. Om det inte finns någon fukt i huden så fungerar inte behandlingen. Med denna metoden (plasmaljus) kan vi strama upp och jämna ut huden utan användning av filler, botox eller kirurgi. Elektroden berör inte huden och det utvecklas ingen form av ström eller värme på huden. Själva elektroden blir inte heller varm. Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden som består av intorkad hud. Dessa kommer att försvinna efter ca 5-7 dagar. Sår och ärr bildas inte eftersom behandlingen enbart påverkar hudens allra översta skikt och därmed lämnas hudens barriär oskadd. Behandlingen leder till en eliminering av hudens allra översta skikt varpå ett stramt nytt hudlager bildas.

Hållbarhet

Hud-åtstramningen som uppnås är permanent, huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.

VAD ÄR PLASMA PEN?

Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Plasma Pen är den perfekta behandlingen för uppstramning av slapp hud, t.ex hängande ögonlock, påsar under ögonen, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna. Den är även utmärkt för korrigering av djupare rynkor, fina linjer, ojämn hy, ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.

FÖRDELAR MOT KIRURGI
 • Snabb läkning och återhämtning.
 • Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
 • Hudkvalitén på det behandlade området stärks.
 • Plasmapennan är ett revolutionerande ansiktslyftnings-procedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.
HUR FUNGERAR DET?

Plasmapen-handstycket ger en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, dra åt området. En serie små bruna fläckar är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat för det överflödiga huden.

SNABB ÅTERHÄMTNING

Du kan uppleva en viss mild rodnad, lätta domningar och skorpor över det behandlade området, men du kommer genast kunna återvända till arbetet. Efter två till tre dagar efter behandlingsområdets känsel normalt. Plasma Pen har de finaste inskruvningsproberna, den bästa leveransen av plasma och den mest exakta behandlingen så att konvalescens, återhämtning och resultat alla är bevisat.

 

ÖGONLOCKSLYFT UTAN KIRURGI

Detta är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud i både ansiktet och på resten av kroppen utan att lägga sig under en kniv!

Fördelarna är många jämfört med kirurgi. Man slipper bl.a. risker såsom; ärr, infektioner eller att ta bort för mycket hud.

Återhämtningen är snabb och du kan gå till jobbet dagen efter!

Behandlingen är helt ytlig, vilket betyder att man aldrig sticker hål eller jobbar inuti huden.

Med plasmapennan avger man en liten plasma-blixt i det översta hudlagret. Det som händer är att cellerna drar sig närmare varandra genom att överflödig vätska ångas ut ur huden. Då drar omedelbart huden sig samman och skapar en föryngrande effekt. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

 • Lyfta hängande ögonlock
 • Strama upp slapp hud (påsar) under ögonen
 • Korrigera fina linjer (kråksparkar) runt ögonen
 • Lyfta ögonbrynen
 • Korrigera djupa rynkor, t.ex i pannan (bekymmersrynkan bl.a.)
 • Korrigera ojämn hud, såsom bristningar, ärr, gropar och andra ojämnheter
 • Läpp-lyft – ett bra alternativ till injektioner om man vill ha ett naturligt resultat
 • Korrigera fina och djupa linjer runt munnen (t.ex röklinjer)
 • Korrigera slapp hud på kinderna och halsen (kalkonhäng och hamsterpåsar)
 • Avlägsna hudflikar, milier, pigmentfläckar (solfläckar) och andra skönhetsfläckar
 • Korrigera slapp hud på magen och runt naveln
 • Korrigera slapp hud på händerna och under armarna
 • Behandlingen kan också användas till att reducera oönskade tatueringar

SÅ HÄR GÅR BEHANDLINGEN TILL

Området som ska behandlas bedövas med kräm innan behandlingen.

Därefter “bränner” man med plasmapennan över området som ska behandlas.

EFTER BEHANDLING

Direkt efter behandlingen syns det små brunaktiga prickar tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå beroende på område. Svullnaden som uppstår kan hålla i sig 2-5 dagar och kan dämpas med kylblock.

Behandlar man ögonen så kan man blir mer svullen.

Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar.
Man får då ej pilla på skorporna, utan man ska låta dem ramla bort av sig själva.

Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter behandlingen.
Det är väldigt viktigt att skydda huden med hög solskyddsfaktor (spf 50) i 3 månader efter avslutad behandling.

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG FÖR RESULTAT?

Resultat efter en behandling med plasmapenna är individuellt och beror på hudtyp, ålder och vilket område som behandlas.

Då det endast är möjligt att strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle kan personer med ett stort behandlingsområde/mycket överflödig hud behöva fler än en behandling.

Många anser att en behandling räcker för att uppnå önskat resultat, men 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud.

Hud-åtstramningen som uppnås är permanent. Huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt.

Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar för att bibehålla ett bra resultat.

Boka tid

© ® UNIQUENESS