Våra maskiner

Vår försäljning av teknisk skönhetsutrustning startade 2016, vi har vår egen forskning och utvecklingsavdelning så att vi kan erbjuda godkända certifikat som CE, OEMODM, FDA och ISO 13485:2012 för distributörer över hela världen. I skönhetsutrustningsindustrin, är vår fabrik den största i hela Asien.

Vårt varumärke är registrerat hos Patent och Registreringsverket (PRV).

Vi på UNIQUENESS lovar att våra maskiner levereras tillsammans med den bästa kundservice.

Vi samarbetar med UC, som starkt rekommenderar att göra affär med UNIQUENESS.
Vårt företag bedöms ha högsta kreditvärdighet.
99,76 % eller större sannolikhet till överlevnad.
I princip riskfritt, under 0,24 % risk.

UNIQUENESS samarbetar med en mängd olika stora finansbolag, så som SVEA EKONOMI, DLL GROUP, iZettle och KLARNA, därför kan vi erbjuda en snabb, enkel och trygg finansiering så som företagslån, leasing, factoring eller avbetalning.

Finansiell leasing

Finansiell leasing är det vanligast förekommande sättet att leasa i Sverige. Denna typ av leasing innebär att företaget som leasar en produkt betalar en fast månadskostnad till leasingföretaget, men är ansvarig för produkten under leasingperioden. Det betyder att företaget som hyr betalar själv för exempelvis underhåll, förbrukningsmaterial, försäkringar och reparationer.

Finansiell leasing innebär även att företaget binder upp sig till att köpa produkten eller hitta en annan köpare efter att leasingperioden har förlöpt. Finansiell leasing kan därmed ses som ett köp, men där själva köpet förfaller efter att avbetalningen har gjorts. På detta sätt kan momsen också delas upp över en längre period, till skillnad från ett traditionellt köp.

Fördelarna med leasing är att företaget inte behöver redovisa produkten som en tillgång i balansräkningen. Kostnaderna sprids under den period som produkten används och budgeteringen blir enklare.

© ® UNIQUENESS

Visar alla 8 resultat