Ansiktslyft med HIFU i Helsingborg, Skåne

Boka tid

HIFU – ansiktslyft utan kirurgi i Helsingborg!

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud (HIFU) är ett riktigt ansiktslyft utan kirurgi. Sedan 2012 har HIFU haft en ökad popularitet i världen över. Nu finns HIFU i vackra Helsingborg. Behandling är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen.

Behandlingen är en avancerad icke invasiv estetiskt åtgärd. Behandlingen innebär ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp. Genom denna behandling levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader. Behandlingen når till samma hudlager som ett kirurgiskt ingrepp innebär, för att strama åt huden genom att direkt skada under-huden för att sedan producera nya starkare fibrer.

V-MAX

Beroende på utgångläge, kan man räkna med att det oftast räcker med en behandling för resultat. Alla hudtyper, både män och kvinnor kan genomföra behandling med HIFU. Med Hifu ansiktslyft får man liknande effekt som vid botox, PDO-trådar och fillers, dock helt naturligt och är en riktig skin booster.

Ansiktslyft i Skåne – hur fungerar det?

Inledningsvis gör behandlaren en konsultation för att säkerställa att du är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Därefter markeras behandlingsområdet genom att ett speciellt ultraljudsgel appliceras på huden för att den hög intensiva fokuserade ultraljudet leds in i huden till det valda hudlagret och direkt förstöra kollagen och elastin-fibrerna samt orsaka en sammandragning av vävnader.

HIFU kan behandla lös hud som framträder på ansikte och kropp. Det är även möjligt att effektivt behandla envisa fettdepåer och celluliter genom att gå ner minst 13 mm under huden och förstöra fettet och strama åt huden.

HIFU – Hög Intensitet Fokuserad Ultraljudsvåg
Ultraljuds lyftet, som har många namn; Ultherapy, Ultraformer, Ulthera, Ultralift m.fl. Ultherapy som marknadsförs som originalet i USA men i Europa och Asien har tekniken som b.la kallas för MMUF/HIFU redan funnits några år. MMFU står för mikro- och makrofokuserat ultraljud, HIFU står för High Intensity Focused Ultrasound.

Resultaten är otroliga!
Hur fungerar det?

Den enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor samt förnyelse av ansiktets konturer.
Under denna behandling används ultraljudsenergi för att stimulera SMAS, hudens djupa lager som stöder huden. På så sätt skapas en upplyftande, uppstramande effekt och stimulerar samtidigt huden att producera kollagen.

HiFu – Hög Intensitet Fokuserad Ultraljudsvåg

Hållbarhet, hur länge håller det?

Kunden kan uppleva en initial effekt, men i slutändan kommer lyftet och uppstramningen ske under ca 3 månader, då kollagenet förnyas och byts ut mot nytt starkare kollagen.
Förbättringar kan visas upp till 6 månader efter behandlingen.
HIFU är perfekt för att lyfta bryn/panna, käklinje och hals, samt ge en övergripande hudåtstramning  och föryngring.

Behandlingen tar mellan 60 – 90 minuter.
  • Icke-invasiv
  • Inga driftstopp
  • Ingen injektioner
  • Ingen operation
  • Passar alla åldrar, både män och kvinnor
  • Utrustad med en mängd olika nivåer av energiutsläpp
  • Omedelbart resultat efter en behandling

Boka tid

© ® UNIQUENESS