UNIQUENESS TILLHANDAHÅLLER TEKNISK UTRUSTNING TILL KLINIKER OCH SALONGER

Besök vår klinik och/eller vårt SHOW ROOM på Tågaborg i Helsingborg. På kliniken utför våra Diplomerade medicinska terapeuter en mängd olika behandlingar, eller boka en tid för att titta på våra maskiner i vårt SHOW ROOM.

– Färdigt affärskoncept inom hälsa & skönhet. Med ny teknik och kunskap öppnar sig nya möjligheter. Oavsett om du vill starta egen klinik eller bredda din befintliga verksamhet så har vi den klinikutrustning du behöver och ett fulländat affärskoncept som gör att du enkelt kan komma igång med din klinik.

Vi på UNIQUENESS strävar efter att erbjuda skönhetsapparater för professionell användning i hög kvalitet. Alla våra skönhetsapparater går igenom strikta kvalitetskontroller, för att kunna erbjuda dig och dina kunder produkter som presterar säkert och pålitligt. All utrustning är godkända med en mängd olika certifikat så som CE, FDA, ODM, OEM och ISO 13485:2012. Vi erbjuder alltid apparater som är det senaste och mest innovativa inom skönhetsvård just nu.

Vi på UNIQUENESS har vårt eget registrerade varumärke, där vi tillverkar maskiner med de bästa komponenterna som importeras över hela världen. Därför kan vi erbjuda våra kunder lägre priser men med samma kvalitet som de ledande varumärkena i branschen.
Vårt varumärke är registrerat hos Patent och Registreringsverket (PRV).

Vi har vår egen tekniska supportservice som hjälper dig inom 24 timmar om ett problem uppstår. I första hand försöker teknikern guida dig, om det behövs reservdelar så skickar vi det omgående och teknikern guidar dig igenom enklare problem. Med denna självsäkerhet kan UNIQUENESS utan problem erbjuder garanti upp till 2 år.

Du hittar allt du behöver till din klinik från oss på en och samma gång.
Vi på UNIQUENESS levererar det senaste inom teknisk skönhetsutrustning direkt hem till dig eller till din klinik.

Vi samarbetar med UC, som starkt rekommenderar att göra affär med UNIQUENESS.
Vårt företag bedöms ha högsta kreditvärdighet.
99,76 % eller större sannolikhet till överlevnad. I princip riskfritt, under 0,24 % risk.

UNIQUENESS samarbetar med en mängd olika stora finansföretag, så som SVEA EKONOMI, LEASEPRO och KLARNA, därför kan vi erbjuda en snabb, enkel och trygg finansiering så som företagslån, leasing, factoring eller avbetalning.

© ® 2021 UNIQUENESS