UNIQUENESS TILLHANDAHÅLLER TEKNISK UTRUSTNING TILL KLINIKER OCH SALONGER

Besök vår klinik och/eller vårt SHOW ROOM på Tågaborg i Helsingborg. På kliniken utför våra Diplomerade medicinska terapeuter en mängd olika behandlingar, eller boka en tid för att titta på våra maskiner i vårt SHOW ROOM.

Vår försäljning av teknisk skönhetsutrustning startade 2016, vi har vår egen forskning och utvecklingsavdelning så att vi kan erbjuda godkända certifikat som CE, OEMODM, FDA och ISO 13485:2012 för distributörer över hela världen. I skönhetsutrustningsindustrin, är vår fabrik den största i hela Asien.

Vårt varumärke är registrerat hos Patent och Registreringsverket (PRV).

– Färdigt affärskoncept inom hälsa & skönhet. Med ny teknik och kunskap öppnar sig nya möjligheter. Oavsett om du vill starta egen klinik eller bredda din befintliga verksamhet så har vi den klinikutrustning du behöver och ett fulländat affärskoncept som gör att du enkelt kan komma igång med din klinik.

Vi på UNIQUENESS strävar efter att erbjuda skönhetsapparaturer för professionell användning i hög kvalitet. Alla våra maskiner går igenom strikta kvalitetskontroller, för att kunna erbjuda dig och dina kunder produkter som presterar säkert och pålitligt. All utrustning är godkända med en mängd olika certifikat så som CE, FDA, ODM, OEM och ISO 13485:2012. Vi erbjuder alltid apparaturer som är det senaste och mest innovativa inom skönhetsvård just nu.

Vi på UNIQUENESS har vårt eget registrerade varumärke, där vi tillverkar maskiner med de bästa komponenterna som importerats över hela världen. Därför kan vi erbjuda våra kunder lägre priser men med samma kvalitet som de ledande varumärkena i branschen.
Vårt varumärke är registrerat hos Patent och Registreringsverket (PRV).

Vi har vår egen tekniska support-service som hjälper dig inom 24 timmar om ett problem uppstår. I första hand försöker teknikern guida dig, om det behövs reservdelar så skickar vi det omgående och teknikern guidar dig igenom enklare problem. Med denna självsäkerhet kan UNIQUENESS utan problem erbjuder garanti upp till 5 år.

Vi på UNIQUENESS lovar att våra maskiner levereras tillsammans med den bästa kundservice.

Du hittar allt du behöver till din klinik från oss på en och samma gång.
Vi på UNIQUENESS levererar det senaste inom teknisk skönhetsutrustning direkt hem till dig eller till din klinik.

Vi samarbetar med UC, som starkt rekommenderar att göra affär med UNIQUENESS.
Vårt företag bedöms ha högsta kreditvärdighet.
99,76 % eller större sannolikhet till överlevnad. I princip riskfritt, under 0,24 % risk.

 

 

UNIQUENESS samarbetar med en mängd olika stora finansbolag, så som SVEA EKONOMI, DLL GROUP, iZettle KLARNA och QLIRO, därför kan vi erbjuda en snabb, enkel och trygg finansiering så som företagslån, leasing, factoring eller avbetalning.

Finansiell leasing

Finansiell leasing är det vanligast förekommande sättet att leasa i Sverige. Denna typ av leasing innebär att företaget som leasar en produkt betalar en fast månadskostnad till leasingföretaget, men är ansvarig för produkten under leasingperioden. Det betyder att företaget som hyr betalar själv för exempelvis underhåll, förbrukningsmaterial, försäkringar och reparationer.

Finansiell leasing innebär även att företaget binder upp sig till att köpa produkten eller hitta en annan köpare efter att leasingperioden har förlöpt. Finansiell leasing kan därmed ses som ett köp, men där själva köpet förfaller efter att avbetalningen har gjorts. På detta sätt kan momsen också delas upp över en längre period, till skillnad från ett traditionellt köp.

Fördelarna med leasing är att företaget inte behöver redovisa produkten som en tillgång i balansräkningen. Kostnaderna sprids under den period som produkten används och budgeteringen blir enklare.

© ® UNIQUENESS