Boka tid

EMS RF – Muskeluppbyggnad och fettreducering.
NU MED RF TEKNIK FÖR ÄNNU BÄTTRE FETTREDUCERANDE BEHANDLING I HELSINGBORG, SKÅNE!

Bygg muskler samtidigt som du blir av med fett! Utan att svettas! Mitt i Helsingborg, Skåne!

30 MINUTERS FETTREDUCERANDE BEHANDLING MOTSVARAR 20 000 SIT-UPS!

EMS ABS

EMS RF – Muskeluppbyggnad och fettreducering är baserad på en maskin som samtidigt avger synkroniserade RF och liknande teknik som Högintensivt Fokuserade Elektromagnetiska Impulser.

På grund av den radiofrekventa uppvärmningen stiger muskeltemperaturen snabbt med flera grader. Detta förbereder musklerna för exponering för stress, liknande vad en uppvärmningsaktivitet gör innan ett träningspass. På mindre än 4 minuter når temperaturen i subkutant fett nivåer som orsakar apoptos, det vill säga fettceller skadas permanent och tas långsamt bort från kroppen.

EMS RF går förbi hjärnans begränsningar och drar ihop muskelfibrerna i området med en intensitet som inte kan uppnås under frivillig träning. Extrem stress tvingar muskeln att anpassa sig, vilket resulterar i en ökning av antalet och tillväxten av muskelfibrer och celler.

EMS BUTT

OK, HUR FUNGERAR DETTA MED MUSKELUPPBYGGNAD?

EMS RF inducerar mycket starka (super maximala) muskelsammandragningar, som inte kan uppnås genom träning. När vi utsätts för dessa starka sammandragningar tvingas muskelvävnaden att anpassa sig till sådana extrema tillstånd. Muskeln börjar omforma sin inre struktur genom multiplikation av fibrer och deras tillväxt.
EMS RF använder ett specifikt frekvensområde som inte tillåter muskelavslappning mellan två sammandragningar. Muskeln tvingas förbli i sammandraget tillstånd i flera sekunder. När den upprepade gånger exponeras för dessa höga belastningsförhållanden, stressas muskelvävnaden och muskelökning kommer att uppnås.

Frågor och svar

Hur känns det under behandlingen? Gör det ont?
Varje behandlingstillfälle tar ca 20-60 minuter. Under denna period kommer du inte att känna smärta eller obehag, utöver att musklerna sträckts ut och dras ihop.
EMS RF – Muskeluppbyggnad och fettreducering har funktionen att ta bort mjölksyra för att förhindra ömhet orsakad av ansamling av en stor mängd mjölksyra efter kontinuerlig muskelträning.

Hur länge kommer det att vara effektivt efter behandlingen?
Fyra behandlingstillfällen under två veckor ökar effektivt muskeltillväxt och fettförlust.

Hur lång tid tar det att återhämta sig efter behandlingen?
Det finns ingen återhämtningsperiod efter behandlingen och du kan omedelbart fortsätta med dina dagliga sysslor. Vid behandlingsområdet kan man känna en svag ömhet, främst orsakad av ansamling kvarvarande mjölksyra, som kommer att försvinna efter att mjölksyran har metaboliserats.

BEHANDLING MED EMS RF – Muskeluppbyggnad och fettreducering

 • Ät inget ca 1 timme innan behandlingen.
 • Det är förbjudet att bär metallföremål under behandlingen.
 • Det är förbjudet att använda elektroniska produkter under behandlingen.
 • Du får inte äta eller dricka UNDER behandlingen.

VI BEHANDLAR INTE

 • Patienter med pacemaker.
 • Gravida eller ammande kvinnor.
 • Patienter med hjärtsjukdom eller personer med svagt hjärta.
 • Människor som har implantat i kroppen.
 • Personer med cerebrovaskulära sjukdomar (strokepatienter).
 • Personer med hjärnskador eller hjärnkirurgi.
 • Personer som använder implanterbara medicintekniska produkter.

Boka tid

© ® UNIQUENESS